با سلام،

احتراماً، به استحضار می‌رساند «دهمین کنفرانس حفاظت و کنترل سیستم‌های قدرت» با مشارکت دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت نیرو، پژوهشگاه‌های کشور، انجمن مهندسین برق و الکترونیک و سندیکای برق طی روزهای 29 و 30 دی‌ماه 1394 در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار می‌گردد.

سیستم‌های حفاظت و کنترل بعنوان یکی از سیستم‌های اصلی سیستم قدرت، نقش اساسی در پایش و بهره‌برداری از این سیستم‌ها را در حالات مختلف بهره‌برداری و در کلیه زمان‌ها بر عهده دارد. در این راستا، « دهمین کنفرانس حفاظت و کنترل سیستم‌های قدرت» با هدف بررسی وضعیت حاضر، پیشرفت‌ها و تحولات به دست آمده در حفاظت سیستم ناشی از تجدید ساختار و هوشمندسازی سیستم قدرت، تعامل بین متخصصین صنعت و دانشگاه و ارائه چشم‌انداز پیش روی این بخش از صنعت برق برگزار می‌گردد.

با توجه به نقش و جایگاه موضوعات مطروحه در کنفرانس و به منظور گردآوری و استفاده از تجربیات مدیران و کارشناسان آن سازمان، خواهشمند است مقرر فرمائید تا نسبت به نصب پوسترهای ارسالی و اطلاع‌رسانی در سطح مدیریت‌های تابعه اقدامات مقتضی انجام پذیرد.

پیشاپیش از بذل توجه و همکاری حضرتعالی و همکاران محترم سپاسگزاری می‌نماید.

با تشکر و تجدید احترام

حسن منصف